Četvrtak, 10 Listopad 2019 02:00

Stolnotenisači Požege pružili odličan otpor GSTK Zagrebu u 2. kolu 1. HEP Superlige

ZAGREB/POŽEGA - Stolnotenisači Požege u 2. kolu 1. HEP Superlige gostovali su kod GSTK Zagreb koji je višestruki prvak Hrvatske i jedna od tri ekipe koja će se u ovoj sezoni boriti za naslov prvaka. STK Požega je pružila odličan otpor, ali je na kraju izgubila rezultatom 3:1, a ukupno je cijeli meč između domaćina i Požežana trajao 2 sata i 15 minuta.

Igrač Zagreba Ivor Ban je najbolji junior u državi i juniorski reprezentativac, a prošle godine bio je osvajač 2. mjesta na europskom kadetskom TOPu 10 u Portugalu. Dominik Zeljko je pružio odličnu partiju protiv Bana ali nažalost na kraju izgubio u 5 setova. Bio je to četvrti odlučujući meč u susretu između Zagreba i Požege. Jedinu pobjedu za Požegu ostvario je Fran Mihaljević koji je u sjajnom meču dobio  juniorskog reprezentativca Filipa Borovnjaka u 5 setova.

U subotu, 19. 10. nastupit će u maloj dvorani SD Tomislav Pirc zajedno obje ekipe STK Požega, i ženska i muška. U 2. kolu 1. Hrvatske stolnoteniske lige - Istok od 13,00 sati požeške stolnotenisačice ugostit će STK Vodovod Osijek dok je od 17,00 sati na programu prvi domaći susret požeških stolnotenisača u 1. HEP Superligi, a suparnik će im u 3. kolu biti STK Srdoči Rijeka.

Pozivamo sve ljubitelje stolnog tenisa i sporta da dođu u malu dvoranu SD Tomislav Pirc i podrže požeške stolnotenisače u ovom povijesnom nastupu u najkvalitenijem državnom rangu. 

Pročitano 1767 puta Poslijednja izmjena dana Subota, 12 Listopad 2019 04:56