Četvrtak, 16 Srpanj 2020 02:00

Ronilački klub Požega provodi Akciju prikupljanja donacija za kupovinu kompresora za punjenje ronilačkih boca

POŽEGA - Ronilački klub Požega već nekoliko tjedana provodi Akciju prikupljanja donacija za kupovinu kompresora za punjenje ronilačkih boca. Trenutno im nedostaje 3000 kuna kako bi uspješno akciju okončali,pa apeliramo na sve zainteresirane koji žele pomoći da svoje donacije mogu uplatiti na žiro račun kluba HR5923860021115000337.

- "Do sad su nam boce punili naši vatrogasci s kojima imamo fantastičnu suradnju i zahvalni smo im na svemu, ali ukazala nam se prilika za kupovinu vlastitog kompresora,a s uređenjem prostorija koje imamo na bazenu dobili smo i mogućnost za njegov smještaj. Cilj nam je ove godine kupiti i još nekoliko boca za ronjenje i ulagati u opremu za ronjenje jer nam se na naše zadovoljstvo članstvo u klubu iz godine u godinu povećava i voljeli bi kad bi se u klub uključili ljudi i s područja cijele naše Županije ili kad bi se osnovao još jedan klub za područje Lipika jer gdje god postoje bazeni uvjeti za rad ronilačkog kluba postoje" - izjavio nam je tajnik Zdenko Oroz, a sve informacije oko ove akcije mogu se dobiti na njegov broj mobitela : 098 956 2524.

Članovi kluba i ove godine organiziraju na Gradskim bazenima u Požegi besplatne Discovery urone za sve zainteresirane posjetitelje.

Pročitano 1026 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 16 Srpanj 2020 09:19