Utorak, 11 Kolovoz 2020 12:46

Međunarodno otvoreno prvenstvo Hrvatske u cestovnim moto utrkama održano na požeškoj Glavici

POŽEGA - Na popularnoj požeškoj stazi Glavica, u organizaciji Moto kluba Požega Promet proteklog vikenda je održano Međunarodno otvoreno prvenstvo Hrvatske u cestovnom motociklizmu za kategorije supermoto, old timeri, brzinci, skuteri te po prvi puta minimoto.

Preko stotinu natjecatelja te brojne klase motocikala privukli su velik broj gledatelja, obožavatelja ovih ljubimaca na dva kotača. Predsjednik Hrvatskog motociklističkog saveza Stjepan Peršin pohvalio je organizatore na uvjetima koje pruža Glavica, a koji su sve bolji.

Subotnju utrku otvorio je gradonačelnik Požege Darko Puljašić, poželjevši da protekne u sportskom duhu i bez ozljeda. Od domaćih vozača organizator Moto klub „Požega Promet“ imao je osam predstavnika, dok je Moto klub „Sokol“ Požega na utrci sudjelovao sa četiri predstavnika.

Naši domaći vozači su ostvarili odlične rezultate na prvoj vožnji u subotu i na drugoj vožnji u nedjelju. Tako je Krešimir Pavelić u klasi Oldtimer 6 bio prvi. U klasi 7 Mihaly Nemeth je bio prvi, a drugi Miroslav Peklić, dok je u klasi 3 prvi bio Mario Peklić.

Pročitano 610 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 17 Kolovoz 2020 12:54