Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 02 Rujan 2020 13:01

Robert Međugorac kao član UPS Pampas (Osijek) osvojio ekipno srebro na državnom prvenstvu u praktičnom streljaštvu

CERIĆ - U sastavu Tomislav Tomljanović, Bernard Bradač i Robert Međugorac tim Udruge za praktično streljaštvo (UPS) Pampas iz Osijeka, u timskom natjecanju, osvojili su 2 mjesto na državnom prvenstvu Republike Hrvatske u praktičnom streljaštvu i naslov viceprvaka Hrvatske.

Natjecanje je održano 29. i 30. 08.  2020. na strelištu Pavlovo Brdo u Ceriću pokraj Vinkovaca u organizaciji Kluba za praktično streljaštvo Strijelac Vinkovci i Hrvatskog Saveza za praktično streljaštvo.

Odvijalo se na deset atraktivno postavljenih staza, a tijekom dva dana natjecali su se natjecatelji iz Hrvatske, Mađarske, Bosne i Hercegovine te Austrije. Zanimljivost je da su staze nosile imena gradova Hrvatske, a staza 5 zvala se Požega.

U pojedinačnom plasmanu Robert Međugorac je osvojio 19 mjesto, a još jedan Požežanin, Luka Obradović 21 mjesto.

- „Luka i ja smo jedini iz našeg grada i naše županije koji se bavimo ovim dinamičnim i atraktivnim sportom. Ja sam krenuo u IPSC prije 4 godine, a prije godinu i pol pridružio mi se prijatelj Luka Obradović, tako da sada zajedno putujemo po Hrvatskoj i Europi i natječemo se. Nastupamo za UPS Pampas Osijek jer kod nas nema kluba, niti streljane na kojoj bi mogli vježbati. Ovom prilikom želim se zahvaliti treneru Franji Nađu koji mi je pomogao u napretku zadnjih godinu dana, ali i prijatelju Darku Dumendžiću koji me uveo u ovaj zanimljivi sport. Ujedno se zahvaljujem klubu UPS Pampas koji je nas Požežane prihvatio od prvog dana i s kojima zajednički treniramo kako bi i ubuduće osvajali medalje.“ - izjavio je Robert Međugorac. 

Pročitano 809 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 02 Rujan 2020 13:09