Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 14 Rujan 2020 08:33

Fitness klub Play osvojio ekipno prvo mjesto na 23. Prvenstvu Hrvatske u bodybuildingu i fitnessu

ČAKOVEC - Čak 12 natjecatelja požeškog Fitness klub Play nastupilo je na 23. Prvenstvu Hrvatske u bodybuildingu i fitnessu koje se održalo u subotu, 12. rujna, u Čakovcu.

U kategoriji juniora men’s physique nastupila su tri Požežana. David Romić zauzeo je 5.mjesto, Leon Ivankiv 2., dok je Josip Lukačević uvjerljivo pobjedio.

Slijede kategorije seniora. U kategoriji Men’s physique niska (do 182 cm) nastupili su Tomislav Ivčetić, Hrvoje Ivčetić, Leon Ivankiv i David Romić.

Sva četvorica ušli su u finale (6 najboljih natjecatelja i zauzeli slijedeće pozicije. Tomislav Ivčetić 6. mjesto, Leon Ivankiv 4., David Romić 3., dok je Hrvoje Ivčetić pobjedio.

U kategoriji seniora Men’s physique visoka nastupio je Josip Lukačević i pobijedio u konkurenciji 7 natjecatelja. Slijedi klupski okršaj za titulu apsolutnog pobjednika kategorije Men’s physique (bira se bolji između pobjednika niske i visoke kategorije).

Jednoglasnom odlukom sudaca laskavu titulu uzeo je Hrvoje Ivčetić ispred klupskog kolege Josipa Lukačevića.

U kategoriji ženskog wellnessa za Play su nastupile Mia Mikliš i Anamaria Medak. Anamarija je zauzela 4. mjesto, dok je Mia Mikliš bila druga.

Bitno je napomenuti da je u ovoj kategoriji pobjedu uzela Lara Santini koja je aktualna prvakinja Europe i Svijeta u ovoj kategoriji. Mia i Anamaria nastupile su i među seniorkama, te se plasirale na 6. mjesto (Anamaria Medak) i 4. (Mia Mikliš).

Ostali rezultati natjecatelja Play fitnessa: Julia Klanjčić (bikini - 5. mjesto), Barbara Baketa (bodyfitness - 5.mjesto), Matea Kožić (bodyfitness - 6.mjesto).

Na samom kraju natjecanja u muškom classic bodybuildingu za Play je nastupio Dino Berić koji je u kategoriji juniora pobjedio, dok je među seniorima zauzeo 2.mjesto.

Za sam kraj, Fitness klub Play je osvojio i ekipno 1. mjesto, što je rezultat rada i velikog odricanja u ovoj specifičnoj godini.

Natjecanje je održano bez gledatelja uz pridržavanje strogih epidemioloških mjera. 

Pročitano 1153 puta