Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 13 Rujan 2020 12:17

Na požeškom motodromu Glavica održana završnica Prvenstva Hrvatske u motociklizmu

POŽEGA - Završnica Prvenstva Hrvatske za više motociklističkih disciplina održala se proteklog vikenda u Požegi. Bila je ovo sezona prepunoj odgoda i otkazivanja,

Požega je na Glavici po drugi puta u nešto više od mjesec dana bila domaćin cestovnim moto utrkama, skuterima, supermoto i oldtimer disciplinama.

Odličan organizator utrke bio je Moto klub Požega Promet, a utrku je prvog dana, u subotu, 12. rujna otvorio zamjenik gradonačelnika Požege Ferdinand Troha.

Drugog dana utrka, u nedjelju, 13. rujna oko 17 sati na požeškoj se Glavici, jednom od najboljih trkališta u Hrvatskoj dogodila nezapamćena tragedija u kojoj je preminuo iskusni motociklist iz Zagreba.

Iz neutvrđenih razloga on je na ravnom dijelu staze počeo vijugati po stazi, pao je s motocikla i preletio preko bankine. Liječnici su ga gotovo sat vremena pokušavali reanimirati na mjestu događaja.

Pretpostavlja se da mu je pozlilo u vožnji, a čitavu stvar je pogoršao sam pad. U pomoć nesretnom Ž.T. su pritrčali i gledatelji među kojima i liječnica iz Slavonskog Broda koja se zatekla na mjestu događaja, no vozaču nažalost nije bilo spasa.

 

(Foto : Radio Vallis Aurea) 

Pročitano 511 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 15 Rujan 2020 12:32