Ponedjeljak, 30 Studeni 2020 13:42

Treninzi i natjecanja dozvoljeni i seniorskim ekipama RK Požega i OK Sokol

POŽEGA - Kako je Vlada Republike Hrvatske, 26.studenoga 2020.godine objavila Odluku o zabrani treninga za sport i rekreaciju osim za sportaše i sportašice u pojedinačnim sportovima 1,2 i 3 kategorije i seniorske ekipe koje nastupaju u najvišem rangu natjecanja Požeški športski savez postupio je po toj Odluci, a isto su napravili i nacionalni savezi (rukomet, košarka, odbojka..)

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske, 27.studenoga 2020. godine donosi Odluku kojom se dozvoljavaju treninzi i natjecanje za klubove koji se natječu u 1. i 2. rangu natjecanja u seniorskoj konkurenciji i u 1.rangu natjecanja u juniorskoj konkurenciji na nacionalnoj razini u ekipnim sportovima.

Na naš upit Ministarstvo turizma i sporta dalo nam je uputu da postupimo po Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. Po tome pravo na treninge imaju osim ŽKK Plamen Požega i STK Požega (muška i ženska ekipa) i seniorska ekipa Rukometnog kluba Požega koja se natječe u 1.B ligi - Sjever te seniorska ekipa Odbojkaškog kluba Sokol - član 2. HOL - Istok.

Molimo klubove da na treninge dolaze isključivo igrači koji igraju za navedene seniorske ekipe te da se u potpunosti pridržavaju propisanih epidemioloških mjera. Sportska dvorana Tomislav Pirc od sutra 01. prosinca 2020.godine radi po važećem rasporedu treninga od 18,00 sati.

S poštovanjem,

Glavni tajnik: Željko Mitrović

Pročitano 677 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Studeni 2020 16:04