Petak, 26 Veljača 2021 10:53

Tvrtka sportske opreme Gewo uskoro u gradu Požegi

POŽEGA - Požeški sportski savez, kao krovna udruga 73 sportska kluba na širem području grada Požege, upoznao se sa proizvodnim sportskim asortimanom njemačke tvrtke Gewo, kako njegovom širinom tako i kvalitetom. S obzirom da vodimo u suradnji s Gradom Požega sport u našem gradu, u mogućnosti smo upoznati sve članice našeg saveza sa tvrtkom Gewo i sugerirati im nabavku vrlo kvalitetne i povoljne sportske opreme za njihove potrebe u vidu trenirki, dresova, torbi, tenisica, ručnika, čarapa i ostalih proizvoda zanimljivim našim klubovima.

Dolaskom službenog zastupnika tvrtke Gewo u grad Požegu bitno će porasti zanimanje za asortiman navedene tvrtke jer će klubovi lakše moći dogovarati sam odabir opreme i isporuku bez dodatnih troškova transporta. Naš Savez će informirati sve svoje sportske udruge o mogućnostima za suradnju sa lokalnom tvrtkom u gradu, a u interesu samih članica i mogućnosti kupovine kvalitetne opreme na jednostavniji, bolji i povoljniji način. 

Sportsku opremu marke Gewo već koriste muška i ženska ekipa Stolnoteniskog kluba Požega, a jučer je reklama te firme postavljena i u malu dvoranu Sportske dvorane Tomislav Pirc gdje požeški stolnotenisači i stolnotenisačice svakodnevno treniraju i igraju svoje prvnestvene utakmice HEP Supelige i 2. Hrvatske stolnoteniske lige Slavonija Zapad (muški) i 1. Hrvatske stolnoteniske lige - istok (žene). 

Pročitano 571 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 01 Ožujak 2021 13:44