Nedjelja, 28 Ožujak 2021 11:23

Međunarodno Twirling Cup natjecanje u Požegi organizirano online zbog Covid-19

POŽEGA - U okviru obilježavanja Dana grada Požege, proteklog vikenda je organizirano Međunarodno Twirling Cup online natjecanje na inicijativu Twiring kluba Požega i Plesnog studia Marine Mihelčić. 

- "Pogođeni kao i svi Covidom-19, te ne mogućnosti natjecanja, odlučili smo se na jedini sada mogući način u on line verziji. Bilo nam je drago kada smo vidjeli da se dvanaest zemalja odazvalo na naše natjecanje te poslalo video snimku. Na žalost mnogi nisu bili u mogućnosti ući u svoje dvorane i snimiti svoje natjecatelje. Ideja nam je najprije bila da suci dođu u Požegu suditi u živo. Međutim nismo to mogli ostvariti zbog ne mogućnosti sudaca da putuju jer su iz Češke, Engleske, Italije i Hrvatske izjavila je Marina Mihelčić, iz Plesnog studia Marine Mihelčić koji je bio zadužen za svu logistiku ovog natjecanja.

Nastupli su natjecatelji iz 12 država, a to su : USA , Češka, Norveška, Francuska, Mađarska, Švedska, Švicarska, Slovenija, Njemačka, Wales, Canada i Hrvatska. Svi natjecatelji su dobili diplome, a najbolji medalje i nagrade.

Pročitano 490 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 30 Ožujak 2021 13:33