Utorak, 13 Travanj 2021 09:56

Proteklog vikenda požeški biciklisti briljirali u Slavonskom Brodu

SLAVONSKI BROD - U nedjelju, 11. travnja 2021. u Slavonskom Brodu je održana prva utrka Giant SBBL-a, a gdje je bila dobra konkurencija, vesela ekipa te vrijeme idealno za brdski biciklizam, a niti rezultati natjecatelja Brdsko biciklističkog kluba Požega nisu bili "za baciti", dapače. U nikad brojnijoj kategoriji elite (17 natjecatelja na startu) Matej Skuzin je bio vrlo uvjerljiv. Četiri kruga odvezao je za 58:43, preko tri minute ispred drugoplasiranog Luke Horvata (BK Osijek 2010).

Svoj premijerni nastup u elite kategoriji jako dobro je odradio i Nino Pavičić, koji je s vremenom 1:10:53 zauzeo 10. mjesto. Prvo mjesto osvojio je i Krešimir Pavičić u veteranima C (39:05), ispred Ivice Kerepa (BK Maraton Team Donji Miholjac) i Ante Brekala (BK Festung Sl. Brod).

U juniorskoj kategoriji Filip Križanac bio je 2. od ukupno 7 natjecatelja. Brončane medalje osvojili su Marijana Leko (žene) i Tihomir Šatrović (veteran B). Milan Vidić u veteranima A uzeo je jako dobro 5. mjesto (od ukupno 10 natjecatelja). Sve u svemu, jako dobar nastup i otvorenje požeških biciklista te podstrek za ostatak sezone.

Sljedeća utrka, drugo kolo Giant SBBL je na rasporedu za dva tjedna, ravničarska i tehnička XCO Kopika u Osijeku. Vjerujemo kako ni u Osijeku neće nedostajati dobrih rezultata požeških biciklista.

Pročitano 412 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 14 Travanj 2021 12:06