Subota, 26 Lipanj 2021 08:01

I sportski objekti na području grada Požege stradali su u jučerašnjem nevremenu

POŽEGA - Jučerašne nevrijeme nije poštedilo ni sportske objekte na području grada Požege. Gradski bazeni tako danas neće raditi jer je potrebno sanirati štetu nastalu zbog jakog vjetra i leda koji je nanio puno smeća u vodu, a oštećene su i ležaljke te ugositteljski objekt u sklopu bazena.

Na Gradskoj kuglani uništena je fasada, a razbijeni su i prozori. Na Stadionu Slavonije nevrijeme je uništilo ploče koje natkrivaju tribine, a oštećene su i sjedalice na tribini i razbijeni prozori na svlačionicama te je poplavljena teretana.

Na Sportsko - rekreacijskom centru vjetar je polomio tri, a nakrivio dva stupa koja drže zaštitnu mrežu iza južnog gola glavnog terena NK Požega dok je iza sjevernog gola srušen jedan bor. Razbijeni su i prozori i rolete na prostorijama Judo kluba Judokan i Građanskog streljačkog društva Požega 1871. 

Djelatnici Javne ustanove "Sportski objekti Požega" već su jučer po smirivanju nevremena krenuli s čišćenjem na objektima i sanacijom nastale štete, a nastavili su i tijekom današnjeg dana. 

Pročitano 408 puta Poslijednja izmjena dana Subota, 26 Lipanj 2021 12:41