Petak, 16 Srpanj 2021 09:43

Najmlađe kadetkinje Stolnoteniskog kluba Požega plasirale se na državno ekipno prvenstvo

SLAVONSKI BROD / BJELOVAR - Najmlađe kadetkinje Stolnoteniskog kluba Požega (2010. godište i mlađe) nastupile su u subotu, 10. srpnja u Slavonskom Brodu na kvalifikacijama Regije Slavonija - Zapad za ekipno Prvenstvo Hrvatske.

Sudjelovale su samo dvije ekipe, a mlade požeške stolnotenisačice pobijedile su domaći STK Graničar rezultatom 3:2 i ostvarile plasman na državnu završnicu. STK Požega je igrala u sastavu Nera Vujasinović, Matija Josipović i Eva Josipović. 

U Bjelovaru su u nedjelju, 11. srpnja održane kvalifikacije za Prvenstvo Hrvatske u kategoriji mlađih kadetkinja (2008. i mlađe). Nastupile su četiri ekipe, a STK Požega je osvojila odlično drugo mjesto.

Prvi je STK Bjelovar koji se plasirao na državnu završnicu. Treća je bila ekipa STK Graničar (Slavonski Brod), a četvrto mjesto zauzela je druga ekipa Graničara. Za STK Požegu nastupile su Nera Vujasinović, Laura Ambruš, Marta Šipek i Marija Šipek

Od članova STK Požega plasman na pojedinačno PH još su ostvarili Nikolina Raguž i Luka Kotorac u seniorskoj konkurenciji te Ivan Smiljanić u kategoriji najmlađih kadeta. 

 

Pročitano 657 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Srpanj 2021 10:15