Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 26 Srpanj 2021 12:00

Demonstracijom stečenih vještina i podjelom diploma završila Škola plivanja Požeškog športskog saveza za 510 polaznika

POŽEGA - Rekordna po broju polaznika, ovogodišnja Škola plivanja Požeškog športskog saveza na Gradskim bazenima došla je svome kraju. Završnom priredbom, demonstracijom stečenih vještina i podjelom diploma nikad brojnijim polaznicima, požeška je škola plivanja "zatvorila vrata" za ovu godinu.

Voditelj Škole plivanja Alen Ivanović zahvalio je svima koji su omogućili školu te naglasio kako je ove godine kroz školu plivanja prošlo čak 510 djece, dok im je na postignutom uspjehu čestitao zamjenik gradonačelnika Požege Borislav Miličević.

- "Dragi naši ponosni mladi plivači i plivačice, čestitam vam na hrabrosti, jer pobijedili ste duboke vode ovog bazena, a do pobjede mogu samo hrabri. Nadam se da se vidimo i sljedeće godine, a uz čestitke, zahvaljujem i vašim roditeljima, bakama i djedovima, starijoj braći i sestrama koji su vas ovih dana dovodili na ovaj naš lijepi požeški bazen u školu plivanja. Posebno zahvaljujem onima koji su bili uz vas, koji su uložili sve svoje znanje, trud i svu dobrotu kako bi vas naučili plivati, kako bi vas nagovorili da se prepustite užitku u vodi" - rekao je gradonačelnikov zamjenik dr.sc. Miličević, dodajući kako posebno treba čestitati i Požeškom športskom savezu na realizaciji sjajnoga projekta “Hrvatska pliva”, za koji je izrazio nadu kako će se nastaviti i sljedeće godine.

Školu plivanja i ove godine organizirao je Požeški športski savez pod pokroviteljstvom Grada Požege i Hrvatskog olimpijskog odbora te u suradnji s Javnom ustanovom "Sportski objekti Požega".

Obuku je provodilo je osam profesora kineziologije: Albinko Bagarić, Anton Čokrlić, Tanja Josipović, Emanuela Bajić, Vlasta Krizmanić, Zoran Čokrlić, Željko Bunčić i Alen Ivanović.

Polaznici su prošli obuku u trajanju od ukupno 30 školskih sati. S iskaznicom Škole plivanja djeca imaju osiguran ulaz na bazen i tijekom kolovoza odnosno do kraja ove ljetne sezone na Gradskim bazenima. Ispred Požeškog športskog saveza na završnoj priredbi i dodjeli diploma polaznicima nazočan je bio glavni tajnik Željko Mitrović

Pročitano 641 puta Poslijednja izmjena dana Subota, 07 Kolovoz 2021 06:24