Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 26 Srpanj 2021 08:27

Ronilački klub Požega završnim uronom u Kostreni obučio pet novih ronioca

POŽEGA / KOSTRENA - Ronilački klub Požega i dalje nastavlja s osnaživanjem svog članstva.

- "Ovaj vikend smo bili u Ronilačkom centru Kostrena gdje je završena obuka za pet novih kandidata koje je naš požeški instruktor osposobio za ronioca prve kategorije, znači ronilac s jednom zvjezdicom. To je druga generacija naših, požeških ronilaca i nadam se da ćemo još jedan, dva tečaja uspjeti napraviti do kraja ljeta, sve ovisi o vremenskim prilikama jer radimo na bazenu, a završni uron je u moru, pa tko želi neka nam se javi"-rekao nam je Boris Knez, predsjednik Ronilačkog kluba Požega.

Svoje utiske nakon uspješno završenog tečaja nisu krili niti sami polaznici.

- "To je uvijek bilo zanimljivo, nešto drugačije nego što smo mi navikli u Slavoniji i kad smo utvrdili da imamo Klub u Požegi, sin je već jedno vrijeme ronio na bazenima i nagovorio je i mene da se priključim. Ovo je jedno super iskustvo i drago mi je da smo to položili"-rekao je Goran Josipović.

Dalibor Ivanović ističe zadovoljstvo i položenim ispitom ali i činjenicom da Ronilački klub Požega postaje klub s još više članova i želi da se to i dalje tako nastavi. Novi članovi Ronilačkog kluba Požega su Mihael Čakalić, Marijan Matić,Goran i Fran Josipović te Dalibor Ivanović.

Svi kandidati su oduševljeni uronom do 20 metara, vježbama koje su izvodili kako u bazenu, tako i u moru, činjenici da su uspješno položili prvi ispit i da nastavljaju aktivnije rad. 

Pročitano 712 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 17 Kolovoz 2021 09:37