Ponedjeljak, 27 Rujan 2021 09:04

Robert Međugorac sa svojom ekipom treći u praktičnom streljaštvu na otvorenom prvenstvu Hrvatske

VINKOVCI - Proteklog vikenda (25. i 26.9.2021.) održano je otvoreno prvenstvo Hrvatske u praktičnom streljaštvu (IPSC) na streljani Cerić pokraj Vinkovaca. Organizatori KPS Strijelac Vinkovci i Hrvatski savez praktičnog streljaštva (HSPS) okupili su oko 150 natjecatelja iz više država (Slovenija, Mađarska, Srbija, BiH, Švicarska i Hrvatska).

U najbrojnijoj kategoriji, produkcija, među 98 natjecatelja nastupili su i Požežani Luka Obradović i Robert Međugorac, članovi UPS Pampas iz Osijeka. Kao dio tima UPS Pampas 1, Robert Međugorac je osvojio ekipno 3 mjesto u Hrvatskoj.

"Ovaj dinamičan i zanimljiv sport vratio me iz trenerskih u natjecateljske vode. Nekada sam skupljao medalje u bodybuildingu, a sada polako napredujem iz sezone u sezonu i skupljam medalje u praktičnom streljaštvu. Sport je iznimno zahtjevan jer traži odličnu koordinaciju i eksplozivnost. Puno je elemenata u igri i teško je naći pravi spoj brzine i preciznosti. Zahvaljujem se obitelji na podršci, prijatelju Luki s kojim treniram i putujem po natjecanjima i posebno treneru Franji Nađu koji mi je puno pomogao.“ - izjavio je Robert Međugorac

Pročitano 376 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 27 Rujan 2021 12:36