Utorak, 12 Listopad 2021 13:47

U Požegi održan regionalni kvalifikacijski stolnoteniski turnir za mlađe kadete i mlađe kadetkinje

POŽEGA - U maloj dvorani SD Tomislav Pirc, u nedjelju, 10. listopada, održan je Regionalni kvalifikacijski turnir za mlađe kadete i mlađe kadetkinje. Nastupilo je 30 natjecatelja iz 5 klubova regije (Graničar, Strmac, Slavonski Brod, Bjelovar i Požega)

Natjecalo se 9 članova Stolnoteniskog kluba Požega. To su Ivan Smiljanić, Eva Josipović, Nika Bunjevac, Matija Josipović, Marija Šipek, Laura Ambruš, Renato Bilić, Luka Budimir i Niko Radić. Nije nastupila jedino Nera Vujasinović zbog bolesti.

Najbolji rezultat postigla je Matija Josipović koja je osvojila turnir mlađih kadetkinja te će zajedno s drugoplasiranom Sarom Lanusović iz STK Graničar predstavljati će našu regiju na završnom turniru. Ivan Smiljanić, Luka Budimir, Nika Bunjevac, Marija Šipek i Laura Ambruš su svoj nastup završilu u četvrtfinalu. Najbliže medalji je bila Laura Ambruš koja je ispustila vodstvo od 2 - 1 u setovima.

Eva Josipović i Renato Bilić su upisali po dvije pobjede na turniru, a Eva je završila druga u utješnom ždrijebu. Niko Radić je bio blizu pobjede u sva tri odigrana susreta te mu je nedostajalo malo sreće

Kod mlađih kadeta regiju će predstavljati Karlo Filković (STK Slavonski Brod) i Berti Sabo (STK Graničar).

Pročitano 385 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 13 Listopad 2021 09:20