Subota, 20 Studeni 2021 19:20

Športsko ribolovno društvo „Požega“ dovelo struju na Jezero "Požega" u Turniću

POŽEGA - Športsko ribolovno društvo „Požega“ je na svoj 27. rođendan i 7. godišnjicu od puštanja u rad Jezera Požega u prigradskom naselju Turnić dovelo električnu energiju za potrebe rada udruge poput pumpi za vodu, video nadzora, vanjske rasvjete na dijelu jezera, ribarske kuće, godišnje organizacije desetak športskih ribolovnih natjecanja i drugih sportskih manifestacija.

ŠRD „Požega“ jedna je od rijetkih sportskih udruga u našem gradu koja u svom članstvu ima pet aktualnih reprezentativaca Hrvatske: u disciplini Lov šarana, višestruke svjetske prvake i nositelje 1. mjesta na svjetskoj rang listi Dalibora Banaja i Hrvoja Jakopčevića, u disciplini Lov ribe udicom na plovak višestrukog reprezentativca i ovogodišnjeg svjetskog ekipnog prvaka i 9. na svijetu u kategoriji U25 Leona Funesa, trenera reprezentacije kategorije U25 Miroslava Molnara i višestrukog reprezentativca Hrvatske u kategoriji U15 kadeta mladog Tomislava Tančaka koji je ove godine bio 12. na svijetu i ovogodišnji prvak Hrvatske.

Osim vrhunskih natjecatelja u redovima svog članstva imaju među prvima ovlaštenog trenera sportskog ribolova, državnog sudca u kategoriji Lov ribe i sudca u kategoriji Lov šarana. Struja je potrebna i zbog nastavka radova na izgradnji budućeg Športskog izletničkog centra Požega koji je započet još davne 2007. godine i završetku radova na ribarskoj kući.

I ovim putem članovi ŠRD „Požege“ zahvaljuju se Gradu Požegi, Požeškom športskom savezu, Županijskom sportskom ribolovnom savezu i svim drugima koji su pomogli na ostvarenju dosadašnjih rezultata i nadaju se budućoj uspješnoj suradnji.

Pročitano 181 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 22 Studeni 2021 06:45