Ponedjeljak, 29 Studeni 2021 10:03

Za predsjednika Hrvatskog planinarskog društva ʺGojzericaʺ Požega ponovno izabran Višeslav Turković

POŽEGA -  Održana je godišnja izborna sjednica Skupštine Hrvatskog planinarskog društva Gojzerica Požega, na kojoj je podneseno izvješće o radu i financijama za protekle četiri godine. Iz izvješća se dalo zaključiti kako je ostvareno baš sve zacrtano na osnivačkoj skupštini 22. studenog 2017. godine te puno više od toga.

Sva izvješća su usvojena jednoglasno, a nakon toga uslijedili su izbori članova u tijela društva. Za predsjednika je ponovno izabran Višeslav Turković, potpredsjednik je Boro Jukić, a tajnik Damir Birgeš. Za članove upravnog odbora izabrani su još: Francisko Didović, Ivica Šnajder, Frano Barišić, Zdravko Matičević, Hrvoje Kozarić, Mario Babić, Vlado Crnković i Zoran Ivezić.

U nadzorni odbor društva izabrani su: Fabijan Barišić, Mihael Rukavina i Alen Bionda, a u sud časti: Karlo Tomljenović, Darko Radaković i Vinko Aladrović. Nakon izbora dodijeljeno je priznanje HPS-a – brončani znak Željku Seifertu, zaslužnom članu društva te zahvalnica prijateljima iz HPD HZZO Požega za izvrsnu suradnju.

Na kraju sjednice nazočnim članovima se obratio novoizabrani predsjednik, predstavivši novi četverogodišnji plan. Poslije se za riječ javilo još nekoliko nazočnih članova društva, s osvrtom na prethodni period uz riječi ponosa i podrške. Po završetku skupštine, svi su se brzo razišli poštujući stroge epidemiološke mjere.

Pročitano 747 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 29 Studeni 2021 10:10