Ponedjeljak, 21 Veljača 2022 11:33

Stolnotenisačice Požege poražene na gostovanju kod Bjelovara u 7. kolu HEP Supelige

BJELOVAR - Krenuo je i proljetni dio HEP Superlige, a u krnjem 7. kolu kod stolnotenisačica dva susreta, između Mladosti i Dr. Časla te Zagreba i Aquaestila, su odgođena zbog nastupa Dore Ćosić i Zrinke Rebić na WTT Youth Contender turniru u Spa.

Zanimljivo, u tri odigrana susreta ostvareni su isti rezultati kao i u prvom kolu. Varaždin je na domaćem terenu slavio protiv TIS-a (3:0) i upisao devetu pobjedu sezone. Jedini neizvjestan meč bio je onaj između Vignjević i Vukelić. Vignjević je kao i na početku sezone svladala Vukelić s 3:2 te sa 11 pobjeda i porazom dijeli prvo mjesto s Tubikanec po učinku. U ostala dva meča Varaždinke su slavile bez izgubljenog seta.

Istarski derbi pripao je, kao i u prvom dijelu sezone, Vrsaru koji je na gostovanju u Puli slavio s 3:1. U gostujućoj ekipi nije bilo Vidaković koja također nastupa na turniru u Belgiji. Vrsar je predvodila Rioža, koja je ostvarila dvije pobjede, jednu je ostvarila Slovenka Fajmut, a jedinu pobjedu za Pulu osigurala je Popec pobijedivši Jurčević (3:1).

Bjelovar je upisao treću pobjedu sezone i to kod kuće nad Požegom (3:1). Domaća ekipa povela je 2:0 preko Štrige i Ramić. Smanjila je Alviž koja je bila bolja od Grgić s 3:0, a dva boda za Bjelovar potvrdila je Štriga pobijedivši Raguž s 3:1.

 U 8. kolu STK Požega će ugostiti ŽSTK Pula (05. 03. u 16,00) i STK Vrsar (06. 03. u 11,00)

 

www.hsts.hr

 

Pročitano 298 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 21 Veljača 2022 11:46