Utorak, 22 Ožujak 2022 08:57

Tijekom proteklog vikenda u Požegi održana dva velika plesna natjecanja

POŽEGA - Plesni studio Marine Mihelčić i Plesni klub Boa bili su proteklog vikenda organizatori kvalifikacija za Svjetsko natjecanje u plesu DANCE WORLD CUP, a uz njega po drugi puta i domaćeg natjecanja CRO DANCE CHALLENGE.

U Požegu je stiglo oko 800 plesača iz 19 klubova iz tri države : Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Makedonije. Bilo je teško odabrati najbolje u velikoj konkurenciji, a za to je bio zadužen renomirani panel sudaca : Mark Hindl- Engleska, Tamara Gjurchinovska – Makedonija i primabalerina HNK Zagreb – Edina Pličanić.

Treba naglasiti da je Plesni studio Marine Mihelčić sa preko 20 koreografija, bilo solo, duet ili grupe, izborio kvalifikaciju na Svjetsko prvenstvo koje će se održati u San Sebastianu (Španjolska) krajem lipnja ove godine.

Uz ovaj odličan rezultat uspjeli su osvojiti i nekoliko posebnih nagrada tako da će neki od naših plesača dobiti i plaćene kotizacije od DWC- a za natjecanje u Španjolskoj.

- "Ponosni smo jako na sve naše plesačice i plesače, kako zbog rezultata, tako i zbog truda i rada koje ulažu i zbog velike ljubavi prema plesu. Zahvaljujemo svim klubovima koji su došli i podržali naša natjecanja te im čestitamo na ostvarenom uspjehu. Vidimo se u Španjolskoj krajem lipnja. Plesni pozdrav iz Plesnog studija Marine Mihelčić i Plesnog kluba Boa!!" - poručili su organizatori ovog velikog natjecanja. 

(034portal.hr)

 

Pročitano 321 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 22 Ožujak 2022 09:05