Petak, 15 Travanj 2022 08:37

Dr. sc. Pero Kuterovac održao predavanje trenerima u Požegi

POŽEGA - U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc jučer je održano zanimljivo predavanje s temom "Dugoročni razvoj mladih sportaša". Požeškim trenerima predavač je bio dr. sc. Pero Kuterovac, poznati hrvatski kondicijski trener.

U 75 minuta koliko je trajao ovaj trenerski seminar Kuterovac je predočio brojne korisne informacije u radu s mlađim kategorijama koje će sigurno dobro doći nazočnim trenerima u njihovom svakodnevnom radu a i kompletno predavanje je na kraju zainteresiranima dao kao podsjetnik i dopunu njihovim treninzima. Prva je šteta što je samo dvadesetak trenera bilo nazočno na ovom predavanju jer su sigurno mogli doći do nekih novih važnih spoznaja o trenažnom procesu. 

Pero Kuterovac proglašen je najboljim kondicijskim trenerom u Republici Hrvatskoj postigavši velike uspjehe u kontinuitetu. Svoja znanja prenio je sportašima u ekipnim i pojedinačnim sportovima (vaterpolo, plivanje, rukomet, veslanje, boks i dr.) u kojima je sudjelovao u osvajanjima odličja na olimpijskim igrama te svjetskim i europskim natjecanjima.

Organizator ovog predavanja bilo je Sportsko društvo Lopta i trener Hrvoje Jurković, a održano je u sklopu tradicionalnog Rukometnog turnira "Požeški dječaci 2022". 

Pročitano 526 puta Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 17 Travanj 2022 17:17