Petak, 13 Svi 2022 12:19

Završila 4. Opća planinarska škola HPD Gojzerica Požega

POŽEGA - U srijedu 11. svibnja 2022. godine završila je 4. Opća planinarska škola u HPD Gojzerica Požega, ispitom i svečanom dodjelom diploma. Ispit je položilo 35 polaznika planinarske škole nakon nešto više od dva mjeseca predavanja, vježbi, terenske nastave i višednevnih izleta.

Ispit se sastojao od provjere znanja putem pisanog testa te praktičnog dijela, kroz koji su polaznici morali pokazati vještine i znanja koja su stekli tijekom dvomjesečnog programa planinarske škole. Ispit za polaznike organizirao je voditelj ove planinarske škole profesor Frano Barišić, uz pomoć iskusnih planinara i planinarskih vodiča Nade Banović i Višeslava Turkovića.

Nakon polaganja ispita uslijedila je dodjela nagrada za najbolje polaznike i najpredavača, a nakon toga i dodjela diploma za uspješne polaznike. Cijeli tijek ispita kao i dodjelu diploma pratilo je dobro raspoloženje i vesela atmosfera. Sve dodijeljene diplome, nagrade kao i obraćanja organizatora, polaznici su popratili gromoglasnim pljeskom uz opće veselje i radost.

Po završetku svečanog dijela organizatori su počastili sve nazočne pićem i tortom koju je za ovu posebnu prigodu izradila svima poznata Danijela Efinger. Našao se tu i šampanjac, popila se i po koja te se ekipa razišla uz zvuke poznatog rocka.

Za kraj ne preostaje ništa drugo osim poziva: ''Idemo u planine!"

Pročitano 55 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 19 Svi 2022 13:28