Ispiši ovu stranicu
Utorak, 19 Srpanj 2022 13:00

Zlatne Požeške mažoretkinje na prijemu kod gradonačelnika

POŽEGA - Požeške mažoretkinje vratile su se prošloga tjedna iz španjolskog Blanesa gdje su sudjelovale u WBTF (World baton twirling federation). Nakon mjesec dana svakodnevnog treniranja uspjeh nije izostao pa je tako i ovo natjecanje bilo uspješno za naše plesačice i plesače koji su osvojili četiri prva mjesta.

Na uspjehu su im čestitali gradonačelnik Požege dr.sc. Željko Glavić i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Maja Petrović te ih prigodno počastili tortom i ružama. Voditeljica Marina Mihelčić zahvalila je u ime Požeških mažoretkinja gradonačelniku na podršci koju im Grad Požega kontinuirano pruža za njihov rad i natjecanja.

U kategorijama Freestyle corps junior, Enertainment Corps junior i Entertainment Corps senior natjecale su se mažoretkinje iz Požege i Kraljevca, a sve tri kategorije osvojile su Požežanke. Dvoboj u kategoriji Freestyle corps senior između Požege i španjolske ekipe Monteagudo završio je tijesnom pobjedom Požeških mažoretkinja. Benjamin Iličić bio je peti u kategoriji Men’s solo senior Level A.

 

(pozega.hr)

Pročitano 366 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 19 Srpanj 2022 13:05