Ispiši ovu stranicu
Petak, 23 Rujan 2022 14:05

U subotu, 25. rujna, Cross Country prvenstvo Hrvatske i veliki koncert Alena Islamovića na Zlatnom Lugu

POŽEGA - Ovog vikenda, točnije sutra, u subotu 24. rujna 2022. godine očekuje nas utrka prvenstva Hrvatske u Cross Countryu i koncert Alena Islamovića, na imanju Zlatni Lug.

Otvorenje utrke je u 12:45, a start prve utrke najavljen je u 13:00 sati. Očekuje se barem stotinjak vozača, te utrke koje će svima nama biti zanimljive i atraktivne. Domaći klub, Moto klub Požega Promet ima svoje uzdanice i predstavnike, gdje uz malo sreće ove godine očekujemo tri naslova prvaka Hrvatske u cross country disciplinama.

Aktualni prvak Hrvatske u klasi Gold, i trenutno najbolji sportaš Grada Požege u 2021. godini, Matej Jaroš će nastupiti u najjačoj klasi Gold te pokušati ponovno doći korak do svog još jednog naslova prvaka, a svima popularna braća Pandžić također nastupaju na svom terenu.

Domaćin Leo nastupa u klasi Silver, a gdje trenutno zauzima drugo mjesto. Vjerujemo kako će svima pokazati svoje znanje i brzinu, koliko može i zna, te odnijeti pobjedu na domaćoj utrci, i uključiti se u borbu za naslov prvaka Hrvatske u svojoj klasi.

Njegov mlađi brat Teo nastupa u klasi Bronze, gdje je trenutno vodeći i svi očekujemo da će Teo to vodstvo i zadržati, a da će naši dečki uzeti ne samo timski i klupski naslov, nego i pojedinačne naslove prvaka Hrvatske, što bi za naš malu sredinu bilo fenomenalno, ali i samo potvrdilo još jednom da Moto klub Požega Promet ima zaista sjajne pojedince i sportaše.

Ulaz na utrku naplaćivat će se simboličnih 10 kuna. Nakon utrka očekuje nas veliki koncert poznatog Alena Islamovića, a organizatori ističu da su priredili ogroman šator koji će biti i grijan, te da nema straha od vremenskih (ne)prilika.

Također uz sve nabrojano, tijekom cijelog dana će biti velika eno-gastro ponuda. Moramo još napomenuti kako od 20:00 sati kreće glazbeni program s poznatom grupom TS Posegana, dok se nastup Alena Islamovića očekuje nešto malo kasnije.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 40kn, dok je na dan koncerta 50kn. Ulaznice se mogu kupiti u Krčmi Zlatni Lug te u Bistro Alles. Ne preostaje nam ništa drugo nego da vas sve pozovemo sutra u Off Road park Zlatni Lug, gdje nas očekuje cjelodnevni program.

Obitelj Pandžić se već više puta pokazala i dokazala kako su sposobni organizirati razne događaje na vrhunskoj razini, tako da sigurno nitko neće požaliti na sutrašnjem dolasku. Vidimo se!

Pročitano 300 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 23 Rujan 2022 14:14