Ponedjeljak, 14 Studeni 2022 12:42

U Gradskoj knjižnici Požega održana svečanost dodjele nagrade pobjednicima Slavonske brdsko biciklističke lige (SBBL) za 2022. godinu

POŽEGA - Brdsko biciklistički klub Požega bio je ovogodišnji domaćin svečanosti dodjele nagrada ukupnim pobjednicima Slavonske brdsko biciklističke lige (SBBL) koja je u subotu, 12. studenog, održana u Gradskoj knjižnici Požega.

Tijekom ove godine voženo je 13. izdanje SBBL-a. Liga se sastojala od ukupno 8 kola (utrke u Osijeku, Slavonskom Brodu, Virovitici, Našicama, Požegi, Orahovici, Donjem Miholjcu i Slatini), na kojima je ukupno nastupilo 212 biciklista iz 27 klubova i 4 države (Hrvatska, Srbija, Mađarska, Bosna i Hercegovina).

Vozači su bili podijeljeni u 10 kategorija, od najmlađih (U 13) do najstarijih veterana C (natjecatelji iznad 50 godina starosti).

Odlične rezultate postigli su i članovi BBK Požega; tri naša biciklista ukupni su pobjednici SBBL-a u svojim kategorijama - Noa Begović u U 13, Branimir Banko u juniorima i Krešimir Pavičić u veteranima C, drugo mjesto osvojio je Karlo Buti u Sport-Hobby kategoriji, a treće Tomislav Matešić u veteranima A.

U klupskoj konkurenciji BBK Požega je po drugi put u povijesti osvojio prvo mjesto SBBL. Pobjednike je pozdravio zamjenik požeškog gradonačelnika, dr.sc. Borislav Miličević SBBL-a.

(Laganini FM Požega) 

Pročitano 318 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 14 Studeni 2022 12:52