Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 23 Studeni 2022 08:51

Proslavljeni hrvatski stolnotenisač, sedmerostruki olimpijac i predsjednik ITTF-ove Komisije sportaša Zoran Primorac posjetio Stolnoteniski klub Požegu

POŽEGA - Zoran Primorac, naš proslavljeni stolnotenisač, sedmerostruki olimpijac i predsjednik ITTF-ove Komisije sportaša, posjetio je u ponedjeljak, 21. 11. 2022. Stolnoteniski klub Požega. Hrvatskoj sportskoj legendi obradovali su se najmlađi natjecatelji čiji je trening došao pogledati.

Zoran im je podijelio savjete kako bi unaprijedili svoju igru, te je odigrao nekoliko poena s ponajboljim mladim požeškim igračem Ivanom Smiljanićem. Ističe kako obilazi manje sredine kako bi doznao što im predstavlja problem u radu i na koji način im Hrvatski stolnoteniski savez može pomoći.

- „Jako je lijepo vidjeti entuzijazam ovih ljudi, drago mi je da sam ih upoznao. Vidim da ima dosta talentirane djece, a Savez je tu da im pomogne. Stolni tenis u Hrvatskoj ima predobru tradiciju da ne bi nastavili s rezultatima Šurbeka, Stipančića, Tamare Boroš i kasnije molim rezultatima. Na nama je u Savezu da osiguramo svima koji žele ostvariti nešto u stolnom tenisu da ostvare svoje maksimalne sportske potencijale. Bitno je čuti što muči male klubove i sredine, koji su rasadnici igrača. Oni imaju problema u stručnom radu i oko opreme. Problem je svih klubova Taraflex podloga na kojoj se igraju svi turniri, a na nama je da im se to pokuša osigurati.„ - zaključio je Primorac.

(rva.hr)

Pročitano 438 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 25 Studeni 2022 10:07