Nedjelja, 04 Prosinac 2022 11:30

Gradsko klizalište u dvorištu Osnovne škole Antuna Kanižlića počelo s radom

POŽEGA - Uz otvorenje klizališta, otvoren je i Advent u Požegi koji se ove godine smjestio u Šetališnoj zoni. Ovogodišnji Advent trajat će do 31. prosinca, a organizatori su naglasili da se temelji na kulturnoj, zabavnoj i glazbenoj ponudi, te uključivanju lokalne zajednice u osmišljavanje programa koji će oživjeti centar Požege.

Uz koncert Brune Oberan Bošković i Big Band Youth Orchestra, službeno je otvoren “Advent u Požegi”. Okupljene u Šetališnoj zoni pozdravili su zamjenik županice Ferdinand Troha i gradonačelnik dr. sc. Željko Glavić koji je Advent u Požegi i službeno otvorio.

- “Sve vas pozdravljam u ime županice Jozić i svoje osobno ime. Lijepo je vidjeti danas u Požegi ovoliki broj građana. Imamo sve – dobro raspoloženje, dobar bend, vino i specijalitete i očekujemo dobru zabavu. Vrijeme je došašća, advent je, Božić dolazi – veselimo se!” rekao je zamjenik županice Ferdinand Troha.

- “Drage Požežanke i Požežani, izuzetna mi je čast otvoriti Advent u Požegi. Ovo je pripremljeno zato da u ovo predbožićno vrijeme sa svojim obiteljima, prijateljima, rodbinom prošetamo gradom, da uživamo, da se pripremimo za Božić i sljedeću novu godinu. Sve sljedeće dane također će ovdje biti program – želimo da uživate, da se veselite i da što sretniji dočekamo Božić i Novu godinu. Živjeli!” rekao je gradonačelnik dr.sc. Željko Glavić.

Klizalište je ove godine smješteno u dvorištu Osnovne škole Antuna Kanižlića u Požegi, a njime upravlja Požeški sportski savez. Bit će organizirana besplatna Škola klizanja koju će voditi Ilijana Lončar. Predviđeno je da klizalište radi do 8. siječnja 2023. godine, cijena ulaznice je 10 kuna, odnosno 1,33 eura. 

(rva.hr)

Pročitano 388 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 09 Prosinac 2022 09:37