Nedjelja, 18 Prosinac 2022 22:54

Članovi Streljačkog kluba Požega nastupili na Međunarodnom Christmas Cupu u Osijeku, Hana Hormot postavila osobni rekord

OSIJEK - Proteklog vikenda u Osijeku je održan Međunarodni Christmas Cup u gađanju zračnim oružijem. Pored hrvatskih strijelaca sudjelovali su i strijelci iz Slovenije, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Bugarske.

Nastupilo je i četvoro strijelaca Streljačkog kluba "Požega", ekipno Ivan Pavao Laštovica, Vedran i Stefan Živković te pojedinačno Hana Hormot. Rezultat se uzimao i za 3. kolo Hrvatske lige. Ovaj put su iznenađenja napravili Hana Hormot i Ivan Pavao Laštovica.

Hana je svoj osobni rekord popravila za 51 krug te sada iznosi 503 kruga, dok je Ivan Pavao postavio svoj osobni rekord na natjecanjima. I preostala dvojica mladih požeških strijelaca nisu ništa puno zaostajali za njima te su bili  u svojim standardnim okvirima.

Pred našim strijelcima je sada mala stanka, jer slijedeće 4.kolo lige puca se tek  8. siječnja 2023.godine u Vukovaru. Ovim putem strijelci SK "Požega" svima žele sretan i blagoslovljen Božić kao i sretnu Novu 2023. godinu. 

Pročitano 175 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 19 Prosinac 2022 10:32