Utorak, 20 Prosinac 2022 10:38

Stolnotenisač Požege Ivan Smiljanić osvojio dva zlata na Međunarodnom novogodišnjem turniru u Novom Sadu

NOVI SAD - Proteklog vikenda se na Novogodišnjem turniru u Novom Sadu, u Vojvodini okupilo 736 natjecatelja, stolnotenisačica i stolnotenisača iz 12 država, na najvećem i najbrojnijem turniru u regiji. Za Stolnoteniski klub Požega nastupili su Ivan Smiljanić, Nera Vujasinović i Luka Budimir.

Ivan Smiljanić je u ekipnom dijelu natjecanja prvoga dana sa suigračima Milanom Vučetićem i Maksimom Peto osvojio ekipni dio natjecanja bez izgubljenog seta. Drugog dana Luka Budimir je zaustavljen od rumunjskog natjecatelja u pojedinačnom dijelu natjecanja vrlo tijesnim rezultatom, dok je Ivan Smiljanić briljirao i drugoga dana te nakon niza pobjeda u finalu došao do pobjede protiv timskog suigrača i velikog prijatelja Milana Vučetića. U

slijedile su prelijepe čestitke i želje za uspjehom svih trenera, igrača i sudionika za velikog igrača iz male Požege.

Trećega dana Nera Vujasinović u svojoj dobnoj kategoriji je prva u grupi, pobjedom nad Mađaricom i Rumunjkom, te je pobjedom nad Crnogorkom i Rumunjkom došla u prvih 16, gdje je zaustavljena od Mađarske igračice tijesnim rezultatom i prelijepom igrom.

- „Svi događaji i nova prijateljstva ovoga vikenda su kruna uspjeha za naš klub ove godine. Sreća naše djece nama roditeljima, klupskim suigračima, građanima Požege i Hrvatske treba biti na prvom mjestu, a isto tako i pouka kako bi smo se svi trebali ponašati kako bi svijet bio bolji.“,-  poručili su iz STK Požega te svim sugrađanima zaželjeli blagoslovljen Božić i sretnu novu 2023. godinu, a djeci puno sportskih i životnih uspjeha.

(rva.hr)

Pročitano 321 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 20 Prosinac 2022 10:45