Četvrtak, 22 Prosinac 2022 09:07

Blagdansko darivanje obitelji u potrebi od strane članova HPD "Sokolovac" Požega

POŽEGA - Temeljem odluke Upravnog odbora Hrvatskog planinarskog društva "Sokolovac" Požega te dogovora članova i ove godine povodom nadolazećih blagdana Božića i Nove godine svojim poklonima su razveselili jednu obitelj u potrebi.

Vrijedno članstvo se uključilo u ovu humanitarnu akciju te skupilo brojne vrijedne stvari (higijenske potrepštine, prehrambene artikle sol, šećer, brašno, slatkiše i igračke za djecu). Tom prilikom svatko je prikupio i darivao koliko je mogao u skladu sa svojim mogućnosti.

Donacije su se prikupljale u prostorijama Društva te nakon toga su članovi svojim automobila iste odnijeli onima kojima je to bilo najpotrebnije. Ove godine prikupljene stvari su donirane višečlanoj obitelji s prostora grada Kutjeva.

Navedenoj akciji priključio se veliki broj planinara i simpatizera koji su nesebično i ove godine pokazali da imaju veliko srce kada je to najpotrebnije.

Planinarstvo osim što je sreća i zadovoljstvo ujedno je altruizam i čovjekoljublje.

S obzirom na to da članstvo udruge pokazuje veliki interes za akcije humanitarnog tipa svakako da će se Društvo još jače u budućnosti angažirati na tome polju.

Pročitano 265 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 22 Prosinac 2022 09:30