Četvrtak, 12 Siječanj 2023 11:43

Prijedloge za izbor najboljih sportaša grada Požege za 2022. godinu udruge članice PŠSa- trebaju dostaviti do 20. siječnja 2023.

Požeški športski savez će i ove godine proglasiti najbolje sportaše, sportašice i sportske udruge grada Požege u svom tradicionalnom, 55 izboru. Također će se dodijeliti Trofej Požeškog športskog saveza za dostignuća u sportu jednoj udruzi i jednom pojedincu.

Kao i svake godine udruge daju svoje prijedloge, a nakon toga će izborna komisija odabrati najbolje za 2022. godinu. Osim pojedinačnih nagrada u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji bit će proglašena i najbolja muška i ženska sportska udruga kao i perspektivni sportaši. Također će se nagraditi najbolji treneri i veterani kao i najbolji sportaši i udruge sportaša s invaliditetom.

Svoje prijedloge sa slikama sportaša (digitalni oblik) udruge članice Saveza trebaju dostaviti u prostorije Požeškog športskog saveza, u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc, poštom (na adresu Požeški športski savez, Antuna Kanižlića 14a, 34000 Požega) ili na email adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i to najkasnije do petka, 20. siječnja 2023.

Datum i mjesto svečanog proglašenja najboljih sportaša grada Požege za 2022. godinu odredit će Izvršni odbor PŠS-a na svom narednom sastanku. Svečano proglašenje najboljih sportaša grada Požege za 2021. godinu održano je 10. ožujka 2022. u prostorijama Hrvatske gospodarske komore jer je Gradsko kazalište Požega u kojem se tradicionalno održava ta manifestacija bilo zauzeto. 

Pročitano 405 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 20 Siječanj 2023 12:44