Ponedjeljak, 30 Siječanj 2023 11:14

Članovi Stolnoteniskog kluba Požega prošli regionalne kvalifikacije i plasirali se na državno prvenstvo

POŽEGA / BJELOVAR - U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc jučer je održan regionalni kvalifikacijski turnir za Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu, na kojemu su najmlađi članovi STK Požega Ivano Špehar, Tom Pirc, Mato Ivčetić i Ivan Smiljanić zauzeli prvo mjesto.

Najmlađi kadeti odličnom igrom izborili su plasman među osam najboljih na Prvenstvu Hrvatske.

U Požegi su u subotu održane i kvalifikacije za Prvenstvo Hrvatske za seniore, na kojemu su sudjelovali najbolji seniori regije, a član STK Požega Hrvoje Dujmović zauzeo je prvo mjesto te se plasirao na državno prvenstvo.

U Bjelovaru je održan regijski kvalifikacijski turnir za Prvenstvo Hrvatske, na kojemu su nastupile seniorka Nikolina Raguž te mlade Marija Šipek, Ana Idlbek, Marta Šipek, Lucija Novak i Laura Ambruš u ekipnom i pojedinačnom dijelu natjecanja.

Na Prvenstvo Hrvatske među najbolje u državi nakon žestoke borbe plasirala se Nikolina Raguž, najbolja požeška seniorka i trenerica kao drugoplasirana u svojoj kategoriji, te Nera Vujasinović kao drugoplasirana, te Marta Šipek kao trećeplasirana, dok je ženski tim zauzeo treće mjesto.

Svakako treba pohvaliti vrhunske rezultate koje ostvaruje STK Požega velikim radom i zalaganjem u vrlo skromnim uvjetima rada, te čestitati upravi kluba, natjecateljima, trenerima i roditeljima na potpori.

 

(rva.hr) 

Pročitano 294 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Siječanj 2023 11:22