Utorak, 28 Ožujak 2023 08:16

Ivano Špehar i Ivan Smiljanić pojedinačni prvaci regije u stolnom tenisu, Eva Josipović viceprvakinja

SLAVONSKI BROD - Proteklog vikenda u Slavonskom Brodu je održano Prvenstvo regije za klince i najmlađe kadete i najmlađe kadetkinje. Članovi Stolnoteniskog kluba Požega predstavili su grad Požegu u lijepom svjetlu te svojim pobjedama promovirali sport , druženje i rad na najljepši način.

Za STK Požega u kategoriji Klinci prvo mjesto osvojio je Ivano Špehar, Tom Pirc i Mato Ivčetić treće mjesto dok je najmlađi natjecatelj Niko Škoko Zdelar zauzeo prvo mjesto u kategoriji utješnih dijela natjecanja.

U kategoriji Najmlađih kadeta prvo mjesto osvojio je Ivan Smiljanić dok su Ivano Špehar i Tom Pirc zaustavljeni na korak do polufinala u za njih starijoj kategoriji.

Također, u kategoriji utješnog dijela natjecanja ostvarili su ove rezultate :  Vigo Škoko Zdelar ( 1. mjesto),  Niko Škoko Zdelar (2. mjesto), Jakov Bilobrk i  Mato Ivčetić (3. mjesto)

Lijepi veliki uspjeh u Najmlađim kadetkinjama ostvarila je Eva Josipović svojim drugim mjestom.

- "Svakako treba spomenuti da su rezultati uvijek vezani na veliki rad djece i trenera te da smo time pokazali apsolutnu dominaciju dječjeg stolnog tenisa u regiji. Svakoga dana imamo upite za članstvo nove djece i postajemo sve jači i ozbiljniji klub u kojemu su djeca na prvom mjestu" - poručili su iz STK Požega. 

Pročitano 370 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 28 Ožujak 2023 08:28