Utorak, 23 Svi 2023 08:01

Mladi članovi Stolnoteniskog kluba Požega najbolji na "Brod Openu 2023."

SLAVONSKI BROD - U organizaciji Stolnoteniskog kluba Graničar iz Slavonskog Broda, u nedjelju, 21. 05. 2023. održano  je 18. Otvoreno prvenstvo grada Slavonskog Broda u stolnom tenisu – Brod Open 2023. za djevojčice i dječake.

Sudjelovao je veliki broj mladih natjecateljica i natjecatelja iz cijele Slavonije, među kojima se kao najbolji pokazao Stolnoteniski klub Požega s osam osvojenih odličja. Time su potvrdili da spadaju među najbolje hrvatske klubove po rezultatima mlađih kategorija.

U svom prvom nastupu Mihaela Ivčetić osvojila je treće mjesto u kategoriji Klinceze kao najmlađa natjecateljica. Eva Josipović, predvođena iskusnom trenericom Ljiljanom Miletić bila je druga u kategoriji Najmlađih kadetkinja.

Ivano Špehar ozbiljnom i požrtvovnom igrom slavio je u finalu u kategoriji Klinaca, dok je u istoj kategoriji Tom Pirc bio drugi. Ivan Smiljanić osvojio je dva pehara za prvo mjesto u Najmlađim Kadetima i Kadetima.

Matej Barišić i Luka Budimir bili su također visoko pozicionirani odnosno treći u Mlađim kadetima i Kadetima. Niko Zdelar Škoko i Jakov Bilobrk zauzeli su peto mjesto i ostali na korak do medalje, dok su Lucija Novak i Vigo Zdelar Škoko bili blizu pobjeda.

Andrija Hudeček u svom je prvom nastupu bio je solidan i ozbiljan.

Djecu su vodili treneri Nikolina Raguž i Zlatko Pirc uz pomoć roditelja i veliki angažman Alena Špehara.

Pročitano 346 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 24 Svi 2023 09:03