Ispiši ovu stranicu
Utorak, 23 Svi 2023 14:05

Odlični rezultati mladih članova Športskog teniskog kluba Požega na Otvorenom prvenstvu Đakova

ĐAKOVO - Proteklog vikenda održano je Otvoreno prvenstvo Đakova u tenisu za igrače i igračice do 10 godina starosti. Na ovom natjecanju sudjelovali su i mladi članovi Športskog teniskog kluba Požega koji su postigli izvrsne rezultate. 

Mladi Požežani su nastupili na pojedinačnom natjecanju koje je okupilo ukupno 72 djece iz cijele regije. Natjecanja u tenisu su inače vrlo zahtjevna, jer traju od 2 do 4 dana i odigrava se 4 do 7 susreta, a svaki susret zna trajati i do 2 sata.

Lucija Grbeš je osvojila i ovaj turnir i potvrdila da će imati što pokazati i na natjecanju najboljih u Hrvatskoj, a koje će se održati u rujnu ove godine.

Uspješno su nastupili su i Olga Iva Brkljač (2.mjesto srebrne skupine), Paula Petričević ( 1.mjesto brončane skupine),  Emanuel Kosina (3.mjesto brončane skupine), Jakov Šarić (5.mjesto brončane skupine), Matej Jakovljević (1.mjesto zelene skupine) i Marko Mlakar (2..mjesto zelene skupine).

Već ranije, krajem travnja i svibnja, Lucija Grbeš je nastupala i u starijoj kategoriji do 12 godina i postigla zapažene rezultate na Otvorenom prvenstvu Vukovara gdje je pojedinačno osvojila 3.mjesto, a u parovima 2.mjesto. 

Pročitano 418 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 23 Svi 2023 14:14