Četvrtak, 25 Svi 2023 08:30

Održana 35. redovita izborna skupština Hrvatskog planinarskog saveza

ZAGREB - Proteklog vikenda u hotelu Internacional u Zagrebu održana 35. redovita izborna skupština Hrvatskog planinarskog saveza na kojoj je Hrvatsko planinarsko društvo "Sokolovac" iz Požege aktivno prisustvovalo putem svog delegata člana društva Branka Štivića.

U dijelu završne rasprave predstavnik društava je prisutnim članovima Skupštine prenio srdačne pozdrave iz Požege i još jednom pozvao sve da dođu na višednevno događanje pod nazivom Dani Hrvatskih planinara koje će se ove godine održati u Velikoj od 03. - 04.lipnja.

- "Iznimno mi je drago da se dani održavaju u Parku prirode Papuk jer će se planinari tako moći upoznati s onim prirodnim, kulturnim i povijesnim vrijednostima koje su bile razlogom da je planina Papuk danas zaštićeno područje i nalazi se na listi Unescovih Geoparkova" - izjavio je predstavnik Društva u Skupštini.

Ujedno je izvijestio da pripreme programa idu svojim tijekom i da osim planinarskog dijela programa odnosno hodanja planinarskim putovima, postoji i bogati popratni društveni program. Uz nekoliko osnovnih tehničkih detalja oko smještaja sudionika, parkiranja i mogućnosti kampiranja poziv je završio stihovima veličkog kantautora " dođite u Veliku moju, s nama dočekajte slavonsku zoru".

Pročitano 356 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 25 Svi 2023 08:35