Četvrtak, 01 Lipanj 2023 12:16

"Dani otvorenih vrata udruga" - KBK Borac, KK Požega, ŠTK Požega i HPD Gojzerica

POŽEGA - Projekt „Proljeće u Požegi“ je novi, inovativni, društveno korisni projekt na području Požeško-slavonske županije, koji zajednički provode Savjet mladih Grada Požege i Udruga MI - Udruga roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju u koordinaciji s udrugama Požeško-slavonske županije.

Ttijekom svibnja i lipnja 2023. godine, organizirat će se tri događaja na različitim lokacijama u gradu. Prva manifestacija bila je „Hrvatska volontira“ koja potiče i promovira volonterstvo i održana je 13. svibnja u Parku kod kipa Nikole Tesle. a drugi po redu veliki događaj su „Dani otvorenih vrata Udruga“ koji se održavaju od 01. do 03. lipnja na Trgu svete Terezije u Požegi gdje će biti svojevrsni sajam udruga.

Svaka udruga ima svoj štand te se svi, koji to žele mogu pobliže upoznati s radom udruga te njihovim korisnicima i volonterima. I ovo je, također, događaj koji se u Požegi održava po prvi puta – rekla je voditeljica projekta Ivana Pavelić iz Udruge MI.

Od članica Požeškog športskog saveza svoj štand imaju Kickboxing klub Borac, Košarkaški klub Požega, Športski teniski klub Požega i Hrvatsko planinarsko društvo Gojzerica. 

(Kronika Požeško - slavonska) 

Pročitano 425 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 01 Lipanj 2023 14:24