Petak, 08 Svi 2015 02:00

Gradonačelnik Neferović : "Ne umanjuju se sredstva za rad sportskih udruga u 2015. godini"

POŽEGA - U Gradskoj vijećnici jučer je održan radni sastanak predstavnika Požeškog športskog saveza, predstavnika gradskih sportskih klubova nositelja kvalitete i požeškog gradonačelnika Vedrana Neferovića.

Na sastanku su ispred Požeškog športskog saveza nazočni bili predsjednik Nino Abramović, dopredsjednici Vlado Drkulec i Tomislav Čabraja te glavni tajnik Željko Mitrović. 

Nazočni su bili i čelnici Košarkaškog kluba Požega, Ženskog košarkaškog kluba Plamen Požega, Šahovskog kluba Požega, Rukometnog kluba Požega, Ženskog rukometnog kluba Požega, Ženskog odbojkaškog kluba Vallis Aurea, Odbojkaškog kluba Sokol, Športskog nogometnog kluba Slavonija, Nogometnog kluba Požega i Nogometnog kluba Dinamo Vidovci. 

Klubovi su sa zadovoljstvom primili informaciju od gradonačelnika da se u 2015. godini neće smanjivati sredstva za rad sportskih udruga bez obzira na smanjenje proračuna Grada Požege. 

U konstruktivnom razgovoru zaključeno je da se treba podići ozbiljnost i kvaliteta rada u klubovima, racionalnije trošiti sredstva kao i podići kvalitetu rada s mladima.

Razgovaralo se i o trenutnom stanju u sportu i smjernicama za 2015. godinu.  

Pročitano 1722 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 08 Svi 2015 14:52