Nedjelja, 29 Studeni 2015 01:00

Uvjerljiva pobjeda rukometaša Požege

POŽEGA – Rukometaši Požege ostvarili su uvjerljivu pobjedu protiv RK Ivančica (Ivanec) u 9. kolu 2. Hrvatske rukometne lige Sjever.

Pred oko dvjestotinjak gledatelja u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc Požežani su jučer svladali goste iz Ivančice rezultatom 30:21.

Na samom početku utakmice gosti su imali vodstvo od 2:5, a vratar gostiju obranio je nekoliko zicera desnom krilu Požege Karlu Grguriću ali ostatak utakmice protekao je u dominaciji pa čak i egzibiciji domaćih igrača u plavim dresovima.

Na poluvremenu je Požega imala vodstvo od 14:9, a u drugom dijelu se razlika samo povećavala.

Trener Dario Anić u posljednjih desetak minuta dao je priliku i mlađim igračima s klupe. U redovima domaćih najbolji pojedinci bili su Marko Greganić, Karlo Grgurić, Ivan Tomičić, Branislav Blagojević te vratar Goran Bubalo.

Kada je pobjeda bila osigurana požeški rukometaši zahvalili su se gledateljima na podršci izvođenjem nekoliko cepelina.

Nakon lošeg starta u prvenstvo te osvojenog samo jednog boda u prvih 6. kola ovo je već treća uzastopna pobjeda rukometaša Požege (Virovitica, Ludbreg, Ivančica).

U sljedećem, 10. kolu Požega gostuje u Slavonskom Brodu kod RK Brod.

 

Druga ekipa RK Požega poražena je na svom terenu od prvoplasirene ekipe RK Feniks (Osijek) rezultatom 22:24 u 8. kolu 3. Hrvatske rukometne lige Istok.

Mladi Požežani su trenutno na 7. mjestu od 9 klubova i imaju 4 osvojena boda. 

U 9. kolu koje je i posljednje kolo prvog dijela prvenstva RK Požega II gostuje u Pakracu kod RK Lipa koji je šesti na ljestvici sa dva boda više od Požege.

Pročitano 2422 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Studeni 2015 13:58