Četvrtak, 25 Veljača 2016 01:00

Krešimir Koppi dobitnik Trofeja Požeškog športskog saveza

POŽEGA - Na jučerašnjem svečanom proglašenju najboljih požeških sportaša za 2015. godinu uručen je Trofej Požeškog športskog saveza Krešimiru Koppiju. Trofej se svake godine uruči jednom sportašu, treneru ili sportskom radniku za iznimne zasluge i unapređenje sporta na području grada Požege. Predsjednik Požeškog športskog saveza Nino Abramović uručio je prigodnu plaketu Krešimiru Koppiju. 

U ovom tekstu koji je voditelj Slavenko Čuljak jučer pročitao na svečanom proglašenju nalazi se kratak životopis našeg Krešimira Koppija. 

Krešimir Koppi rođen je 01. 06. 1957. godine u Ovčarama. Osnovnu školu i Gimnaziju završio je u Požegi, nakon toga je upisao Fakultet fizičke kulture u Sarajevu koji nije završio.

U nižim razredima Osnovne škole vježbao je gimnastiku kod trenera učitelja Ante Bikića U višim razredima počeo je trenirati košarku kod trenera Svete Pirca, Poslije je prešao u rukomet kod trenera Tomislava Pirca.  Igrao je kratko vrijeme i za drugu ekipu RK Vojvodine (Novi Sad) te za Petrovaradin.

Po povratku u Požegu nastavio je igrati za RK Jedinstvo (Požega) koje je tada vodio Vilko Gotal i za RK Orljavu (Požega). Za vrijeme dok je živio u Vetovu bio je član Lovačkog društva Vranovac (Vetovo).

Povratkom u Požegu uključio se u rad Gimnastičkog društva Sokol od njegovog ponovnog osnutka 2001. godine. Bio je tada član uprave i Nadzornog odbora.

U muškom Rukometnom klubu Požega tajnik je od 2002. godine do danas, a istovremeno je i član Nadzornog odbora Ženskog rukometnog kluba Požega.

Član je Skupštine Požeškog športskog saveza od 2001. godine do danas. U dva mandata tj. 8 godina bio je član Nadzornog odbora Požeškog športskog saveza.

Po završetku jučerašnjeg proglašenja upravo se Krešimir Koppi obratio nazočnima u Gradskom kazalištu Požega i zahvalio u ime nagrađenih sportaša. 

Pročitano 2958 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 25 Veljača 2016 13:26