Ponedjeljak, 02 Svi 2016 02:00

Rukometaši Požege odigrali neodlučeno na gostovanju u Čakovcu u posljednjem kolu 2. HRL Sjever

ČAKOVEC - Rukometni kub Požega u posljednjem, 22. kolu 2. Hrvatske rukometne lige Sjever gostovao je u Čakovcu kod istoimenog kluba. Požežani su odigrali dobru utakmicu i osvojili bod u susretu koji je završio, 26:26.

Na oproštaju od sezone Požežani su se upsjeli vratiti u utakmicu nakon što su u posljednjih 15 minuta napravili seriju od 1:9, imali su i loptu za pobjedu ali je podjela bodova na kraju najrealniji odnos snaga na terenu tijekom ovog susreta. 

Nakon što su dvije sezone bili u samom vrhu ljestvice Požežani su ovu sezonu završili u sredini ljestvice, na 7. mjestu sa 20 osvojenih bodova.

Trener Dario Anić treninge će održavati još tijekom svibnja i lipnja. U srpnju će rukometaši biti na odmoru, a početkom kolovoza već počinju pripreme za novu sezonu u kojoj će se natjecati u reorganiziranom drugoligaškom rangu u kojem će nastupati samo klubovi sa područja Slavonsko - baranje regije jer se stvaraju četiri druge lige (do sada su bile tri). 

Nakon odmora od naporne sezone uprava i struka RK Požega će odlučiti koje su ambicije požeškog kluba u narednoj sezoni 2016./2017.

Pročitano 1947 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 02 Svi 2016 11:20