Četvrtak, 06 Prosinac 2018 01:00

Rukometaši Požege uvjerljivo pobijedili Županju u 3. kolu kupa Regije Istok

POŽEGA - Rukometaši Požege nastavili su svoju sjajnu seriju ove jeseni i niz zaokružili na 11 uzastopnih pobjeda. Nakon njih 9 u prvenstvu i jedne protiv Slatine u kupu, jučer su u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc u 3. kolu kupa regije Istok nadigrali goste iz Županje i uvjerljivo pobijedli rezultatom  44:27 (18:16).

Požega je odlično otvorila utakmicu, imali su lijepu prednost od 4:1 i onda – stali. Gosti su se skupili u obrani, istrčali dvije kontre i vrlo brzo oni su bili u prednosti za tri gola, rezultat je bio 6:9 za Županju.

Nakon minute odmora Požega ponovno hvata ritam s početka i polako se vraća i ponovno ima prednost na 11:10. Do odmora se igralo potpuno ravnopravno, a Požega je na poluvrijeme otišla s +2.

U drugom poluvremenu ponovno domaći sjajno otvaraju, ali ovoga puta Županjci nisu imali odgovora pa je prednost samo rasla iz minute minutu. Odigrali su domaći vrlo atraktivnu utakmicu, lijepi broj gledatelja mogao je uživati u brzom rukometu.

Kontra Požege je funkcionirala savršeno, samo jednu na čitavoj utakmici nisu iskoristili. Ovom pobjedom Požega je ušla među 16 najboljih i sasvim je sigurno da se uskoro sprema pravi rukometni spektakl u Zlatnoj dolini bez obzira koga im ples kuglica namjeni.

 

(sportalo.hr) 

Pročitano 1906 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 06 Prosinac 2018 08:56