Ispiši ovu stranicu
Petak, 03 Prosinac 2021 14:21

Učenici Gimnazije osvojili prvo mjesto na županijskom natjecanju u rukometu u organizaciji Školskog sportskog saveza PSŽ

POŽEGA - U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc jučer je održano županijsko natjecanje u rukometu za učenike srednih škola u organizaciji Školskog sportskog saveza Požeško - slavonske županije

Nastupile su četiri ekipe, a prvo mjesto osvojila je ekipa Gimnazije koja je u finalu rezultatom 21:6 bila bolja od Srednje škole Pakrac. Treće mjesto osvojila je ekipa Katoličke gimnazije koja je rezultatom 8:6 bila bolja od Ekonomika. 

U polufinalu je Gimnazija svladala Ekonomik rezultatom 21:5 dok je Srednja škola Pakrac pobijedila Katoličku gimnaziju rezultatom 18:6.

Za požešku Gimnaziju prvo mjesto su osvojili Lovro Glasnović, Luka Novinc, Bruno Vuković, Marin Sesar, Kristijan Zeljko, Niko Pisker, Roko Vlahov, Matej Mihelec, Ante Berić, Filip Gitt, Domagoj Jurković, Davor Banović, Patrik Šaur i Marko Jurić. Vodio ih je profesor Matej Ivanković. 

Tako je ekipa Gimnazije stekla pravo da predstavlja Požeško - slavonsku županiju na državnoj završnici u organizaciji Hrvatskog školskog sportskog saveza. 

 

Pročitano 984 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 03 Prosinac 2021 14:45