Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 09 Prosinac 2021 14:48

Učenice Srednje škole Pakrac osvojile prvo mjesto na županijskom natjecanju u rukometu u organizaciji Školskog sportskog saveza PSŽ

POŽEGA - U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc danas je održano županijsko natjecanje u rukometu za učenice srednjih škola u organizaciji Školskog sportskog saveza Požeško - slavonske županije. Nastupile su četiri ekipe, a prvo mjesto osvojila je ekipa Srednje škole Pakrac koja je u finalu rezultatom 20:13 bila bolja od Katoličke Gimnazije Požega

Treće mjesto osvojila je ekipa Obrtnika koja je rezultatom 14:8 bila bolja od Ekonomika. U polufinalu je Katolička gimnazija svladala Ekonomik rezultatom 9:2 dok je Srednja škola Pakrac pobijedila Obrtnik rezultatom 12:7.

Za Srednju školu Pakrac prvo mjesto su osvojile Hana Basarić, Diana Đebrić, Dea Pranjić, Nika Čelec, Lea Jurjević, Nina Babojelić, Zrinka Hihlik, Josipa Grgić, Ivona Čakarić, Melani Čihak, Sabina Bencištadler, Nika Ljevaković i Žana Petjera. Vodio ih je profesor Mario Tušek. 

Pehar pobjednicima uručio je glavni tajnik Požeškog športskog saveza Željko Mitrović. Srednja škole Pakrac stekla je pravo da predstavlja Požeško - slavonsku županiju na državnoj završnici u organizaciji Hrvatskog školskog sportskog saveza.

 

Pročitano 859 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 09 Prosinac 2021 15:13