Utorak, 22 Veljača 2022 11:45

Rukometni turnir "Požeški dječaci 22" održat će se 14. i 15. 04. 2022. u SD Tomislav Pirc

POŽEGA - U četvrtak i petak, 14. i 15. travnja 2022. u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc održat će se 17. izdanje tradicionalnog Rukometnog turnira "Požeški dječaci" na kojem pravo nastupa imaju igrači rođeni 2008. i mlađi.

Organizatori su Sportsko društvo „Lopta“ i Rukometni klub Požega, a generalni pokroviteljelj Grad Požega.

Prijave za turnir se primaju do 01. 04. kod trenera Hrvoja Jurkovića na broj mobitela 098 901 8754.

Na zadnjem turniru održanom 2019. godine nastupile su ekipe iz Siska, Daruvara, Slavonskog Broda, Nove Gradiške, Bjelovara, Dugog Sela, Valpova, Našica, Pakraca, Vinkovaca, Umaga i Požege.

Pobjednici su bili mladi rukometaši Rukometnog kluba Požega pod vodstvom trenera Luke Jurkovića. Drugo mjesto su osvojili rukometaši iz Bjelovara, a treće iz Daruvara.

U sklopu Rukometnog turnira "Požeški dječaci 22" održat će se i predavanje za trenere na kojem će gost biti mr. sc. Pero Kuterovac, poznati hrvatski kondicijski trener. 

Pero Kuterovac rođen je 04. 05. 1973. u Slavonskom Brodu. Diplomirao je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu gdje je završio i poslijediplomski i doktorski studij. 

Proglašen je najboljim kondicijskim trenerom u Republici Hrvatskoj postigavši velike uspjehe u kontinuitetu. Svoja znanja prenio je sportašima u ekipnim i pojedinačnim sportovima (vaterpolo, plivanje, rukomet, veslanje, boks i dr.) u kojima je sudjelovao u osvajanjima odličja na olimpijskim igrama te svjetskim i europskim natjecanjima.

Mr. sc. Pero Kuterovac, prof. posjeduje stručno znanje koje je prepoznato diljem svijeta u najvećim i najjačim sportskim centrima i institutima od Amerike do Australije.

Kontinuirano se usavršava na nacionalnoj i svjetskoj razini, a svoju ljubav prema poslu, struci, sportašicama i sportašima od najmlađe dobnih kategorija na najkvalitetniji način i prenosi.

Njegovo stručno znanje je impozantno jer je zastupljeno u sportskom, kineziološkom, antropološkom, fiziološkom, anatomskom, pedagoškom i psihološkom segmentu te je kvalitetan temelj u ostvarenju svih vrhunskih rezultata na ponos Grada Zagreba i Republike Hrvatske.

Pročitano 679 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 22 Veljača 2022 12:06