Ispiši ovu stranicu
Subota, 16 Travanj 2022 16:55

Ekipa Nove Gradiške pobjednik 17. Rukometnog turnira "Požeški dječaci 2022"

POŽEGA – Završen je 17. rukometni turnir Požeški dječaci koji je 14 i 15. travnja održan u Sportskoj dvorani “Tomislav Pirc” u organizaciji Sportskog društva Lopta i RK Požega. Ekipa Nove Gradiške je pobjednik turnira, na drugom mjestu je Umag, a treće mjesto su zauzeli rukometaši Bjelovara. Pehare i medalje najboljim ekipama uručio je dopredsjednik Požeškog športskog saveza Tomislav Čabraja

Novogradiščani su pobjednici turnira, a pomoćni trener Ivan Capan nije krio radost i zadovoljstvo. “Prvi put smo pobjednici nakona 17 godina na ovom turniru. Imamo dobru generaciju U-13, borili smo se dobro ali imali smo i dva stvarno odlična protivnika, Bjelovar i Umag, zaista su odlučivale nijanse. Naravno da gledam kao navijač, ali bila je to lijepa utakmica za gledati, i naši i dečki iz Umaga ostavili su srce na terenu. Sve pohvale organizatoru, sve je bilo po previđenoj satnici, termin pogođen i izvrsno nam je poslužio kao priprema za kraj sezone. Još jednom, sve pohvale organizatorima,” rekao je trener kluba pobjednika iz čijih redova je i najbolji igrač turnira Toni Stojić.

Izvrsnost turnira potvrdio je i trener drugoplasiranog kluba RK Umag Goran Sinčić. “Već nekoliko godina dolazimo na ovaj turnir- turnir je odličan, odlična organizacija, dobre ekipe. Dobro je to iskustvo za naše igrače jer igramo s ekipa s kojima ne igramo lokalno u našoj regiji. Organizator Hrvoje Jurković izvrstan je domaćin, grad Požega je prekrasan grad i doista nam je sve bilo izvrsno. I rezultat je super, jer nismo ovdje radi plasmana nego radi igre.”

- “Turnir je bio odličan, vrlo kvalitetne utakmice i zanimljivo finale. Nakon 17 godina u Požegi Nova Gradiška je prvi put pobjednik. Drago mi je da su naši Slavonci prvi, ali zahvalio bih se i ostalima na dobroj igri i energiji. Nadam se da se vidimo nagodinu,” rekao je voditelj Sportskog društva Lopta Hrvoje Jurković koji je i pokretač ove sportske priče.

(slavonski.hr)

 

 

 

Pročitano 626 puta Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 17 Travanj 2022 17:15