Ponedjeljak, 12 Rujan 2022 09:51

Rukometaši Požege osvojili 8. Rukometni turnir "Olymp 2022"

POŽEGA - Proteklog vikenda održan je Turnir "Olymp 2022" u organizaciji Rukometnog kluba Požega. Turnir osim svoje tradicije ima i svrhu da bude posljednje odmjeravanje snaga prije početka nove sezone 1. Hrvatske rukometne lige – Sjever. U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc u Požegi, snage su odmjerila četiri kluba – RK Đakovo, RK Slatina, RK Nexe II i domaćin RK Požega.

- “Utakmica puno bolja od većine ligaških! Vidjeli smo sjajne akcije, odlične obrane, spektakularne obrane vratara, a pitanje pobjednika riješio je rulet sedmeraca! Fantastičan kraj turnira! Uspjeli smo i ove godine obraniti prošlogodišnju titulu pobjednika!

Čestitamo igračima i stručnom stožeru! “Od početka utakmice bio je ovo lov mačke i miša u kojoj smo izmjenjivali uloge. Obje ekipe izmjenjivale su se u minimalnom vodstvu, tek u nekoliko navrata bilo je najviše dva pogotka prednosti. Regularni dio završio je 18:18 i pristupilo se sedmercima. Ovdje je briljirao Ivan Cota obranivši dva sedmerca , dok su nepogrešivi bili Gotal, Banović, Marko Antunović i Ćosić . Koliko nam je značila ova pobjeda pokazalo je veliko slavlje nakon utakmice!” – rekli su putem svoje Facebook stranice iz Rukometnog kluba Požega nakon pobjede u finalu protiv Slatine. 

- “Ovo je bila odlična uvertira za idući vikend i 1. kolo prvenstva kada se susrećemo opet s RK Slatina. S obzirom kakva je bila ova pripremna možemo samo pretpostaviti kakva sjajna utakmica će biti za prve bodove! To nemojte nikako propustiti! Vidimo se!” – poručili su iz Rukometnog kluba Požega.

Rukometaši Požege spremni za novu sezonu Utakmica za treće mjesto odigrana je između RK Đakovo i RK Nexe II, gdje je veći dio utakmice bila ravnopravna borba, ali u završnici se ipak pokazalo iskustvo Đakova. Oni su uvjerljivo slavili s rezultatom 27:20.

(rva.hr)

Pročitano 388 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 12 Rujan 2022 10:03