Teniski klub Požega u akciji "Sportsko ljeto na bazenu 2024"

Tenis 28. lipnja 2024.
Plakat (2)
POŽEGA Teniski klub Požega u suradnji sa Požeškim športskim savezom organizira i ovog ljeta besplatnu ljetnu školu tenisa pod nazivom“Tenis je igra, Igraj tenis” za djecu uzrasta od 4 do 14 godina.
Ovaj program provodi se u dvije skupine. To su “Tenis vrtić” za djecu od 4 do 7 godina starosti i Škola tenisa za djecu od 7 do 14 godina.
Škola će trajati od 01. srpnja do 31. kolovoza 2024., a treninzi će se održavati u predvečernjim terminima na igralištima Teniskog kluba Požega na Sportsko – rekreacijskom centru (Pavla Radića 2a)
sport

Za djecu će biti organizirane besplatne aktivnosti koje uključuju opremu, natjecanja i nagrade kao i besplatan ulaz na Gradske bazene u sklopu tradicionalne akcije Požeškog športskog saveza“Sportsko ljeto na bazenu”. 

Kroz ovaj program želimo potaknuti što više fizičke aktivnosti u klupskom okruženju i omogućiti kvalitetno provođenje slobodnog vremena djeci za vrijeme školskih praznika. Navedeno će pomoći u razvoju funkcionalnih i motoričkih sposobnosti djece polaznika, potrebnih za razvoj i  motoričkih znanja i vještina u životu i sportu. Program ćemo održavati od 1.7. do 31.8. u više ciklusa sa završnim natjecanjima i nagradama i uz stručno vodstvo trenera – poručio je voditelj škole Robert Brkljač. 

Sve informacije se mogu dobiti na telefon 091/464-1355 (Robert) i na e-mail: tenispozega@gmail.com kao i na stranicama Teniskog kluba Požega :

https://www.facebook.com/TKPozega

https://www.instagram.com/tenispozega/

Pročitano 57 puta