Utorak, 13 Lipanj 2023 14:45

Škola kuglanja Kuglačkog kluba Nove nade i Požeškog športskog saveza održat će se od 01. do 31. srpnja 2023.

POŽEGA - Kuglački klub „Nove Nade“ u suradnji s Požeškim športskim savezom i ovog ljeta organizira svoju tradicionalnu Školu kuglanja, a koja će se održati od 01. do 31. srpnja. 

Pod Školom kuglanja podrazumijeva se organizirani i kontinuirani rad s učenicama i učenicima osnovnih i srednjih škola. Želja organizatora je da se kod djece, bez obzira na njihove sposobnosti, omogući prije svega razvoj njihovih motoričkih sposobnosti, a samim time i emocionalnih, psiholoških i socijalnih potencijala.

Sam program i sve aktivnosti vezane za njegovu realizaciju ima za ciljeve :

- Cjelokupan razvoj djeteta

- Promociju kuglačkog sporta

- Stvaranje vrhunskog sportaša.

Voditelji programa su kao i prošle godine treneri kuglanja Robert Bakić i Željko Lončar koji ujedno obavljaju i funkciju trenera u Kuglačkom klubu „Nove Nade“, a uz to su još i aktivni igrači kluba u 1. B Hrvatskoj kuglačkoj ligi - Sjever. 

Termini treninga Škole kuglanja će tijekom srpnja biti svakog ponedjeljka, srijede i petka od 9 – 12 sati u grupama usklađenim terminima Škole plivanja.

Zainteresirani roditelji i djeca mogu opširnije informacije dobiti svakodnevno na mob: 0994281120 (Trener Robert Bakić) i 0997070746 (Trener Željko Lončar). 

Posebno ističemo da je škola kuglanja za sve polaznike potpuno BESPLATNA. Dođite slobodno i upoznajte se s kuglanjem, sportom u kojem je Hrvatska jedna od vodećih nacija u svijetu!

Pročitano 869 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 21 Lipanj 2023 08:55