Ponedjeljak, 26 Veljača 2024 08:57

Kuglači Novih nada Dino Prnjavorac i Bojan Savić osvojili prvo mjesto na parovnom prvenstvu Hrvatske za juniore (U18)

BJELOVAR - Proteklog vikenda u Bjelovaru je održano Prvenstvo Hrvatske u kuglanju za juniore (U18). Veliki uspjeh ostvarili su kuglači požeških Novih Nada Dino Prnjavorac i Bojan Savić koji su postali parovni prvaci Hrvatske.

Mladi požeški kuglači su u jakoj konkurenciji 20 parova do 18 godina uvjerljivo osvojili prvo mjesto pa su tako drugoplasirani par KK Novska ostavili iza sebe čak 50 čunjeva. Treće mjesto zauzeli su juniori KK Goranin iz Delnica dok je drugi par požeškog kluba koji su činili Petar Galović i Fran Trnokop zauzeo skromno 12. mjesto...

Iako su Bojan i Dino tek napunili petnaest godina već sada pokazuju da su za klasu bolji kuglači od starijih kolega u toj konkurenciji. Najbolji pojedinačni rezultat na ovom natjecanju imao je upravo Bojan Savić sa 577 oborenih čunjeva.

Ovo je samo još jedno priznanje da se u kuglačkome klubu Nove nade kvalitetno radi sa mlađim kategorijama upravo njih dvojica pomalo uz iskusnije igrače Nada čine okosnicu seniorske ekipe koja ni malo ne mora brinuti za klupsku budućnost. Uz sve to su njih dvojica i najozbiljni kandidati za poziv u juniorsku reprezentaciju Hrvatske. 

Pročitano 417 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 26 Veljača 2024 09:11